Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci 5 izbový rodinný dom v lukratívnej mestskej časti, Košice - Krásna na Pollovej ulici na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 883 mso záhradou za domom, kolaudovaný v roku 2003.
Rodinný dom je dvojpodlažný s pochôdzim podkrovím. Postavený z tehál Porotherm 400mm so zateplením polystyrénom 50mm. Strecha je sedlová s krytinou Tondach. Prízemie pozostáva zo zádveria so vstupom do spoločnej chodby, odkiaľ sú samostatné vstupy do kuchyne, obývačky s krbom a prieduchmi do troch izieb a výstupom z obývačky na slnečnú terasu, pracovne, kúpeľne s WC, sprchovacím kútom, bidetom a saunou. Dole schodišťom do veľkej špajze, pivnice, technickej miestnosti a garáže s montážnou jamou. Na medziposchodí sa nachádza hosťovská izba so zimnou záhradou s krásnym výhľadom. Na poschodí je spoločná chodba odkiaľ sú samostatné vstupy do 2 izieb, spálne, šatníka, veľkej kúpeľne s WC, sprchovacím kútom, bidetom a vaňou. Obklad z borovicového dreva. Eurookná sú drevené dubové, vchodové dvere drevené dubové, interiérové zárubne a dvere sú drevené smrekové. Podlahy v dome: dubové parkety, žulová dlažba a laminátové. Kuchynská linka na mieru, dubové drevo, žulová pracovná doska, granitový drez, kombinovaný plynový sporák s el. rúrou GORENJE, umývačka riadu Whirlpool. 
Ústredné kúrenie splyňovacím kotlom na drevo, doplnené elektrickým kotlom s kvalitnými hliníkovými talianskymi radiátormi Xenia. Dom je napojený na všetky inžinierske siete + vlastná studňa, klimatizácia, kamerový systém s nahrávaním a alarmom. Pred garážou je drevený prístrešok na ďalšie auto + parkovanie na príjazdovej ceste. Za domom je ďalej terasa, vonkajší krb, dielňa s pivnicou, dreváreň. Dom vhodný pre 4 až 5 člennú rodinu, prípadne možnosť mať bývanie spojené s podnikaním. Orientácia hlavných miestností je na juh. Dobrá občianska vybavenosť. Momentálne prebieha výstavba rýchlostnej cesty R2 Košice, Šaca – Košické Oľšany, ktorá bude po uvedení do prevádzky súčasťou juhovýchodného obchvatu mesta Košice smerom na Budimír - Bidovce - Milhosť. Neváhajte ma kontaktovať čo najskôr.  

Link na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=DzepZP4gPK9

Link na video: https://youtube.com/watch?v=J2A4SIEVdRY

Link na 360 foto: https://momento360.com/e/u/3d5737e0362d4afeaed2581ce4cdd708?utm_campaign=embed&utm_source=other&heading=-45.88&pitch=-84.23&field-of-view=75&size=medium&autoplay-annotations=true&display-plan=true&fbclid=IwAR0p5Jmmr449hmDd7nmEDXXKLgbcslZ5nW4jlbkbOeHzEQpjl5WBl0u9TNg

Cena 527 000 €

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0950 783 024 alebo pakan@adomosreal.sk

V cene nehnuteľnosti vypracovanie rezervačných a kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, uhradenie poplatkov za overenie podpisov, uhradenie kolkov na kataster, podanie zmlúv na kataster, ako aj  finančné poradenstvo, ako pre Vás najvýhodnejšie a najprijateľnejšie financovať kúpu nehnuteľnosti vrátane vybavenia úveru, poistenia nehnuteľnosti a komunikácie s bankou až po vyhotovenie podkladov potrebných pre vkladové katastrálne konanie, vypracovanie preberacieho protokolu, vydanie LV, a napokon až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bytu, domu, kancelárskych či iných nebytových priestorov.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie 

VŠETKY PONUKY NÁJDETE NA NAŠEJ STRÁNKE ADOMOSREAL !!!

Ak premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti
VOLAJTE CERTIFIKOVANÉHO MAKLÉRA NA ČÍSLO: 0950 783 024

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
330 m2
Úžitková plocha:
260 m2
Plocha pozemku:
883 m2
Zastavaná plocha:
210 m2
Podlahová plocha:
260 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Virtuálna prehliadka

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

gnhnbvnnn

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti